Tosterups Premium Must och Cider

Vi är nu inne på vårt fjärde år med våra drycker och mottagandet har varit långt över förväntan. Hittills har vi tagit fram fem olika produkter både med och utan alkohol inklusive must, en verjus gjord på omogna äpplen, en mousserande alkoholfri cider och två varianter av alkoholhaltig cider. Den ena av dessa är halvtorr cider på 3,6% och den andra är torr med en alkoholhalt på 5%.

Alla drycker är gjorda på utvalda äpplen från vår egen odling här på Tosterup. Vi använder inga tillsatser, utan endast råsaften från äpplet som mognat fram i södersluttningen som vetter mot havet. Efter att äpplena mognat så kallpressas dom varsamt innan pastörisering av råsaften sker vilket ger musten en riktigt bra hållbarhet.  Vår prisbelönta must är ofiltrerad och oförglömligt god. Finns i flaskor på 375 ml och 750 ml.

Cidern skapas på franskt vis och den filtrerade råsaften jäser därefter under väldigt låg temperatur för att behålla så mycket arom som möjligt. Den jäser mellan 4 och 6 månader och vi har valt att buteljera dom när vi tyckte dom var som godast. Cidern är ett fantastiskt alternativ till både öl och vin och den friska aromen av äpple måste helt enkelt prövas.  Cidern finns på flaskor om 365 ml och säljs på ett 70-tal restauranger i Sverige och några av dom är listade här nedan.

Vi tycker förstås att våra produkter är väldigt goda men klickar ni på länken så får ni en oberoende recension som vi är väldigt stolta över. https://www.livetsgoda.se/en-kvintett-tosterup-skansk-cider-av-rang

 

Våra must- och ciderprodukter

Tosterup Premium Must
Tosterup Premium Cider alkoholfri
Tosterup Premium Cider 5 % alkohol
Tosterup Premium Cider 3,6 % alkohol 36,5 cl
Tosterup Verjus

FÖRPACKNINGAR, PRIS OCH LEVERANS

Vår Premium Must levereras på följande sätt
– 37,5 cl i kartong om 12 flaskor
– 75 cl i kartong om 6 flaskor
– Hel och halvpall

Varmt välkomna att kontakta oss om ni vill beställa eller har frågor om pris och leveransvillkor.
Kontakta Catherine Ehrensvärd på 0733 66 20 17 eller info@tosterup.se

Om ni vill pröva våra produkter så finns dom på några av Sveriges bästa restauranger och vi har listat många av dom här nedanför. 

Vår alkoholfria cider finns även på systembolaget i hela Sverige och vår alkoholhaltiga cider finns i beställningssortimentet. Ni kan köpa våra drycker från Swedish Brands  08-545 185 55 eller hos oss på Tosterup 0709308276 alt 0733 662017.  Välkomna! 

Ost & Vänner, Malmö

Kockeriet by Tareq Taylor, Malmö

Sture, Malmö

Wersens, Åre

En Gaffel kort, Simrishamn

Nordic Sea Winery, Simrishamn

Gården Cafe och Vedugn, Simrishamn

Olof Viktors Cafe, Glemmingebro

Villa Strandvägen, Ystad

Ystad Saltsjöbad, Ystad

Upp eller Ner, Ystad

Store Thor, Ystad

Lisas Skafferi, Ystad

Restaurang Tranan, Stockholm

Krogen på Käringön

Sjöboden / pirum, Lidköping

Pålsjö krog, Helsingborg

Ponte Fiore, Stockholm

Pensionat Styrsö, Stockholm

PA & Company, Stockholm

Broms Karlaplan, Stockholm

Karlaby krog, Österlen

Mat & Vin Slottsparken, Malmö

Ingmarsö Krog, Ingmarsö

Mat och Destillat, Lund

På Skissernas, Lund

Malmstens Fisk och Kök, Malmö & Lund

Kronovalls slott, Österlen

Hotel Mossbylund, Ystad

På nätet finns vi hos kitchenlab.se samt mathem.se och har ni vägarna förbi oss så säljer vi vårt alkoholfria sortiment direkt på gården. Bara ring och är vi hemma så hjälper vi gärna till.